فریت بار

در حال حاضر روش‌های مختلفی برای انتقال بار وجود دارد که بهترین شرکت‌ باربری این کار را انجام می‌دهد. فریت بار یکی از این روش‌های جدید انتقال بار است که امروزه بسیار پرطرفدار است. فریت بار به شکل هوایی، زمینی و ریلی صورت می‌گیرد. به این شکل که شما بار را به شرکت‌های حمل‌ و نقل تحویل می‌دهید و در بیرون از مرزهای کشور آن را تحویل می‌گیرید.

توجه داشته باشید امکان دارد که شما بار را به شرکت دیگری تحویل دهید.

فریت بار چیست؟

در حقیقت فریت بار از واژه‌های لاتین مانند فریت و بار تشکیل شده است که در بیشتر در صنعت حمل‌ونقل به منظور حمل و ارسال هوایی، ریلی، دریایی و زمینی استفاده می‌شود. اشخاصی که قصد مهاجرت طولانی را به کشورهای خارجی دارند می‌توانند وسایل منزل خود را با خود به کشور مورد نظر انتقال دهند از این رو بهترین روش استفاده از فریت بار است.
این روش رایج‌ترین خدمات شرکت‌های حمل‌ونقل است که هر شخص حقیقی و حقوقی می‌تواند از این خدمات بهره بگیرد. باید توجه داشته باشید که از فریت بار برای مقاصد داخلی نیز استفاده می‌شود.

فریت بار چیست؟

انواع مختلف فریت بار

انواع مختلف فریت بار عبارت است از:

  1. هوایی
  2. ریلی
  3. زمینی
  4. دریایی

در ادامه هر یک از موارد فوق را بررسی خواهیم کرد.

۱. فریت بار هوایی

فریت بار هوایی بهترین و مناسب‌ترین شیوه حمل و جابجایی بار است. از ویژگی‌های شاخص این روش محدودیت کمتر با امنیت بالا نسبت به سایر روش‌های دیگر می‌باشد.

فریت بار هوایی

۲. فریت بار زمینی

فریت بار زمینی در بیشتر شرکت‌هایی که خدمات فریت بار را انجام می‌دهند ارائه می‌شود. این نوع خدمات ناشی از انتقال و جابجایی خرده بار به شکل زمینی به شهرهای اروپایی، آمریکا و استرالیا نمی‌شود زیرا هزینه حمل و کرایه ماشین اصلاً به صرفه نیست.

۳. فریت بار دریایی

فریت بار دریایی محدودیت‌های چندانی ندارد زیرا در صورتی که شما بخواهید بیشتر از ۲۰۰ یا ۳۰۰ کیلو بار را جابجا کنید بایستی کانتینر اجاره کنید که به هیچ وجه مقرون به صرفه نخواهد بود.

فریت بار دریایی

۴. فریت بار ریلی

بر اساس تحریم‌هایی که کشور آمریکا برعلیه ایران اتخاذ کرده است حمل بار به شکل ریلی به اروپا، آمریکا و استرالیا و دیگر کشورهای جهان امکان‌پذیر نخواهد بود و در صورت امکان نیز تنها برای مقاصد داخلی انجام می‌شود.

فریت بار ریلی

فرایند فریت بار

  • گرفتن مجوزهای لازم فریت بار با مراجعه به بخش فریت در فرودگاهی که قصد انتقال بار را دارید.
  • بسته‌بندی وسایل با مناسب‌ترین شیوه انجام می‌شود؛ زیرا احتمال آسیب دیدن در طول انتقال و جابجایی وجود دارد. با قدری صبر و حوصله می‌توانید به بهترین شکل ممکن بسته‌بندی کنید. وسایل خود را در کارتن‌های ۵ لایه همراه با نایلون حباب‌دار و سلفون بسته‌بندی نمایید.
  • حمل نمودن بار توسط دایره ارزیابی گمرک و انجام مراحل اولیه گمرکی
  • اتخاذ پته سبز از گمرک و مراجعه به دفاتر شرکت‌های حمل‌ونقل برای تهیه بارنامه و سایر لوازم دیگر
  • مراجعه کردن ب دایره فوریت برای گذاشتن تگ بار بر روی کالاها

مدارک موردنیاز برای فریت بار شامل کپی پاسپورت، کپی کارت ملی، کپی بلیط، آدرس و تلفن مقصد است. باید در نظر داشته باشید که محدودیتی در خصوص اتباع ایران یا خارج وجود ندارد و ۱۰ روز پیش از تاریخ سفر به فریت بار خود مراجعه کنید. تا به بهترین شیوه ممکن بار شما انتقال یابد البته باید حتما به مواردی که در بالا در خصوص بارهای ممنوعه اشاره شد دقت کنید تا به موقع و با خیال راحت این کار انجام شود.

مقایسه کارگو بار و فریت بار

مقایسه کارگو بار و فریت بار

کارگو بار و فریت بار تفاوت‌های اندکی با یکدیگر دارند. یکی از این تفاوت‌ها این است که در فریت بار هوایی از هواپیماهای تجاری استفاده می‌شود در حالی که برای کارگو بار از هواپیماهای غول‌پیکر مانند بلوگا یا آنتونف ۲۲۵ استفاده می‌شود.

از دیگر تفاوت‌هایی که بین فریت بار و کارگو بار وجود دارد زمان‌بندی آن است که  هنگام تحویل کالا و رزرو هواپیما است. مدت‌زمانی که برای فریت بار نیاز است ۲ هفته زودتر از باید با شرکت فریت بار هماهنگ کنید تا کارشناسان زمان کافی را برای تکمیل مراحل ارسال بار داشته باشند؛ زیرا فریت بار ۲ الی ۳ روز زودتر از پرواز مسافر صورت می‌گیرد بنابراین باید مناسب زمان‌بندی را برای بسته‌بندی فریت بار انتخاب کنید.

قیمت فریت بار به خارج از کشور

شرکت‌هایی که اقدام به ارائه خدمات فریت بار می‌کنند بایستی یک محدوده وزنی برای خود داشته باشند  تا هزینه‌های دریافتی خود را از مسافران با وزن بار مشخص محاسبه کند که طبق وزن هزینه‌های آن مشخص می‌شود.

برای بیشتر مسافران سؤالی که به وجود می‌آید این است که هزینه فریت بار چقدر است؟ پاسخ این سوال بسیار ساده است. شرکت فریت بار طبق کارهایی که انجام می‌دهد هزینه‌ای را از شما دریافت می‌کند از بسته‌بندی، حمل‌ونقل، کارتن بسته‌بندی و پالت بندی را شامل می‌شود. اغلب مسافران از اینکه شرکت‌های فریب بار این اقدامات را انجام می‌دهند اطلاعی ندارند.

متأسفانه برخی از شرکت‌های هواپیمایی تنها هزینه بارنامه را به مسافران اعلام می‌کنند در حالی که بارنامه صادر می‌شود مسافران با هزینه‌های بالایی روبرو می‌شوند.

بارهای ممنوعه در فریت بار

  1. اسلحه، کلت و یا هر نوع تجهیزات نظامی.
  2. وسایل باارزش و گران‌بها مانند طلا، نقره، سنگ‌های قیمتی، وسایل عتیقه، نسخ خطی، تابلوهای مینیاتوری، آثار فرهنگی و هنری اصیل، قالی و قالیچه‌های دستباف و قیمتی.
  3. انواع عطر، ادکلن، شامپوها، مواد آرایشی و بهداشتی، ترشیجات، الکل و سرکه که باعث به خطر افتادن ایمنی هواپیما می‌شود.
  4. انتقال و جابجایی انواع فیلم و سی‌دی‌های صرفاً با مجوز

مهم‌ترین نکات درباره فریت بار

  • چنانچه که برای سفر خود شرکت‌های هواپیمایی خاصی را در نظر دارید لازم نیست که بار خود را نیز با همان شرکت هواپیمایی جابجا کنید. شما می‌توانید شرکت دیگری را برای انتقال بار خود انتخاب کنید.
  • لازم است که حتما از شرکت‌های فریت بار معتبر و مجاز استفاده کنید این شرکت‌ها مکان مشخصی را در فرودگاه دارند برای استفاده از بارنامه باید به این نکته دقت کنید این کار باعث می‌شود که پته سبز را به افراد ناشناس ندهید.
  • هزینه‌ای که برای فریت بار پرداخت می‌کنید برای بارنامه است و باید با شرکتی که کار انتقال و جابجایی بار شما را انجام می‌دهد حساب کنید.
  • از آنجایی که شرکت‌های هواپیمایی رقابت‌های سخت و تنگاتنگی با یکدیگر دارند قیمت‌های مختلفی برای مسیرهای خود در نظر می‌گیرند. توجه داشته باشید از چند شرکت هواپیمایی قیمت بگیرید سپس شرکتی که مناسب‌ترین قیمت را دارد برای فریت بار اقدام کنید.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *